Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στις 6 Μάη, η νπ-ΔΗΑΡΙ στηρίζει Δημοκρατική Αριστερά!

Μια νέα ελπίδα γεννιέται.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μας έφεραν ως εδώ, στην Ελλάδα της εξαθλίωσης, της πείνας, της φτώχειας, του σεξισμού, του πλανητισμού, με λίγα λόγια του νεοφιλελευθερισμού. Για αυτό και εμείς τους λέμε "Ως εδώ!".

Στις επερχόμενες εκλογές, στις 6 Μάη, κανένας δημοκρατικός-αριστερός πολίτης δεν πρέπει να δώσει άλλοθι στη συνέχιση των αντιλαικών πολιτικών που επιβάλλει καθημερινά και με όλο και περισσότερη ένταση ο δικομματισμός. Κανένας δημοκρατικός-αριστερός πολίτης δεν πρέπει να επικροτήσει τον στείρο αρνητισμό, τη μιζέρια, την ανευθυνότητα και τον σταλινισμό των ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ. Η Δημοκρατική Αριστερά είναι η μόνη δύναμη που, με ευθύνη προς την εργατική τάξη και τους δανειστές μας (όντας η Αριστερά της ευθύνης), προβάλει ρεαλιστική και ουσιαστική προοδευτική διέξοδο, δεν παίζει στα ζάρια την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, παλεύει για σταδιακή απαγκίστρωση από τον μνημονιακό μηχανισμό, για πραγματική ανάπτυξη, για την εργατική εξουσία και την πανγαλαξιακή επανάσταση!


Η νεολαία δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή!

Η νπ-ΔΗΑΡΙ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τους υποψήφιους της Δημοκρατικής Αριστεράς σε όλη την Ελλάδα, για να εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική παρέμβαση του φορέα της πανγαλαξιακής απελευθέρωσης και την επόμενη μέρα. Για αυτό τον σκοπό καλεί κάθε νέο και νέα που βρέθηκε μαζί μας στους δρόμους, στις συνελεύσεις, στις βροχές δακρυγόνων και μετεωριτών, στους διαστημικούς σταθμους, να ασκήσει, ως φυσική συνέχεια των κοινών μας αγώνων, το εκλογικό του δικαίωμα δηλώνοντας ξεκάθαρα την αντίθεση του σε κάθε είδους μονόδρομο, στο δικομματισμό, στο νεοφιλελευθερισμό, στον πλανητισμό. Να στείλει με τους δορυφόρους του και με την ψήφο του μήνυμα ελπίδας στην Ελλάδα και μήνυμα ανατροπής σε όλο τον γαλαξία! Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε το σύμπαν!

Είμαστε έτοιμοι!
Η ΚΕ της νπ-ΔΗΑΡΙ.


1 σχόλιο:

  1. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151778154800333&set=a.10150195154085333.435237.392060105332&type=1&theater

    Μπερδεύτηκα,μήπως οι σύντροφοι είναι πιο αντιευρωπαϊστές,τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Ζουν ανάμεσα μας...