Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Στα σχέδια Α και Β απαντάμε με σχέδιο Δ!

Ο ύμνος της 4ης Ποσαδικής Διεθνούς.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο κυπριακός λαός, η επαναστατική νεολαία της αριστεράς της ευθύνης δε θα μπορούσε να απουσιάζει. Μπορεί στο διάστημα κανείς να μην σε ακούει να φωνάζεις, μα η κραυγή του "όχι" των Κυπρίων ακούστηκε ηχηρά στην ατμόσφαιρα της Γης. Μια κραυγή απόγνωσης ανθρώπινων ψυχών που στενάζουν κάτω από τα δεσμά του νεοφιλελευθερισμού, του πλανητισμού, της διαστρεβλωμένης ευρωπαϊκής προοπτικής και της βαρύτητας. Ναι σύντροφοι (και συντρόφισσες, πριν μας πείτε σεξιστές) , το γνωρίζουμε πως η παρουσία μας στην πολιτική αρένα δεν έχει γίνει αντιληπτή με τις πέντε αισθήσεις τον τελευταίο χρόνο, μα ήρθε η ώρα να σπάσουμε τη σιωπή με μια μικρή ανακοίνωση-ριπή λέηζερ, ικανή όμως να καταστρέψει το Άστρο του Θανάτου του διαγαλαξιακού ιμπεριαλισμού. Το ζήτημα που το κόμμα μας, η ΔΗΜΑΡ, προσπαθεί να θέσει στους συναγωνιστές της τρικομματικής είναι ξεκάθαρο, καμία διέξοδος από την κρίση δεν μπορεί να δοθεί μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια του πλανήτη Γη. Χάνουν το χωροχρόνο τους πάσης φύσης πλανητιστές και σταλινικοί προσπαθώντας να αρθρώσουν δήθεν συνεκτικά σχέδια Α ή Β, αγνοώντας πως οι σχεδιασμοί τους είναι μόνο κουκίδες μπρος στην απειροσύνη του σύμπαντος μας.

Ακολουθώντας πιστά το ριζοανανεωτικό όραμα του Λεωνίδα "Captain" Kyrk, o μεγάλος μας ηγέτης και "υπεράνθρωπος"* της αναμεταρρύθμισης , Kuv El, καθώς και τα χιλιάδες μέλη και φίλοι του κόμματος μας καλούνται να εμφυτεύσουν τον σπόρο μιας διαφορετικής, επαναστατικής πορείας που θα αγκαλιάσει με τα κλαδιά της όλο το σύμπαν. Μα δίχως την ενεργή συμμετοχή της εργατικής τάξης, τέτοιες διακυρήξεις θα παραμείνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Για αυτό το λόγο, ήρθε η ώρα κάθε γήινος προλετάριος να στρατευτεί πιο αποφασιστικά από ποτέ πίσω από το σχέδιο Δ.

Δ όπως Δ' (τέταρτη) τροτσκιστική-ποσαδική διεθνής.

Δ όπως Διαγαλαξιακή Ταξική Πάλη.

Δ όπως ΔΗΜΑΡ.

Για μια άλλη Ελλάδα, σε μια άλλη Ευρώπη, σε μια άλλη Γη, σε έναν άλλο γαλαξία, σε ένα άλλο σύμπαν!

H Κ.Ε. της νπ-ΔΗΑΡΙ. 

[*Όχι προφανώς με την αντιμαρξική έννοια της προσωπολατρείας, αλλά ως ανθρώπινη ενσάρκωση του συλλογικού ασυνείδητου.]

1 σχόλιο:

  1. Αν και δεν είμαι κομμουνιστής, φοβερό το blog σας! Διαγαλαξιακή ταξική πάλη.... μου δώσατε έμπνευση τώρα, λέω να υπάρξει και διαγαλαξιακό μνημόνιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Ζουν ανάμεσα μας...