Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελία νπ-ΔΗΑΡΙ για ΑΝΤΑΡΣΥΑ-"ΜΑΡΣ".


Σύντροφοι, συντρόφισσες και σύντροφα όντα απροσδιόριστου φύλου από κάθε γωνιά του γαλαξία, άλλων γαλαξιών και παράλληλων διαστάσεων, θεωρούμε πως η ανάρτηση αυτή, ερχόμενη μετά δυο χρόνια περίπου σιωπής της νπ-ΔΗΑΡΙ, μόνο ερωτήματα μπορεί να γεννήσει. Δεν είμαστε όμως εδώ για να δώσουμε απαντήσεις.

Το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει ραγδαία κατά τον 1.5 χρόνο απουσίας μας. Προς μεγάλη μας σύγχυση και απογοήτευση, μάθαμε πως όχι μόνο ο πρόεδρος μας, Κουβ Ελ, αποχώρησε από την τρικομματική κυβέρνηση, αλλά και επιχείρησε να συμμαχήσει εκλογικά με το κατάπτυστο σταλινικό συνοθύλευμα που ονομάζεται ΣΥ"ΡΙΖΑ".  Eξίσου ακατανόητη η προδοτική αποχώρηση των σ/φων Λυκούδη και Ψ-Αρειανού και η συμμετοχή τους σε άγννωστο πολιτικό σχηματισμό με όνομα "Το Ποτάμι" (σοβαρά). Ενημερωθήκαμε τέλος, μεταξύ άλλων, για τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, για τη συνεργασία Σταν-Μαζωνάκη στα βραβεία Mad, για την 12ή αλλαγή προσώπου του Doctor και για την ανακοίνωση νέας ταινίας Star Wars. Δεν είναι όμως κανένα από τα συνταρακτικά κατα τα άλλα αυτά γεγονότα, ο λόγος που επιστρέψαμε.

Ο μοναδικός λόγος που ξυπνήσαμε από την κρυογονική στάση, στην οποία ολομελειακά αποφασίσαμε να μπούμε μέχρι το αριθμολογικά προβλεπόμενο έτος έλευσης της πανγαλαξιακής επανάστασης 2020 (2+0+2+0=4), ήταν το σήμα κινδύνου που λάβαμε από την αδερφή οργάνωση μας στον πλανήτη Άρη, την Μ.ΑΡ.Σ (Μαχόμενη Αρειανή Συσπείρωση) που μας ενημέρωσε για μια πρωτοφανή, χυδαία, προσπάθεια καπήλευσης του ονόματος και των αγώνων της από πολιτικό χώρο ορμώμενο εκ της Γης.

Πρόκειται για μια ανίερη συμμαχία σταλινομαοϊκών, αλτουσεριανών με καρώ πουκάμισα, αλτουσεριανών με καδρόνια και ντεμεκ τροτσκιστών, με το όνομα ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, με εκλογικά ποσοστά που θυμίζουν περισσότερο ποσοστά σε γιαούρτι διαίτης, αλλά και χυδαία οικονομίστικη, αντιευρωπαϊκή και βαθύτατα πλανητιστική πολιτική ανάλυση. Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι στις φετινές εκλογές, το εν λόγω μόρφωμα χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα το όνομα ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μ.ΑΡ.Σ(!), με ξεκάθαρο απώτερο σκοπό να υφαρπάξει ύπουλα τις αντιπλανητιστικές ψήφους κάθε τίμιου αριστερού αγωνιστή που βλέπει την ΔΗΜΑΡ να πνέει τα λοίσθια.

Δεν έχουν συμμαχήσει προφανώς με την ένδοξη επαναστατική αρειανή οργάνωση, παρά με τη  νέμεση του Κουβ Ελ και δραχμολάγνο λόρδο των Σιθ, Αλέκο Αλαβάνο και τους ιππότες της σταλινικής τραπέζης που τον περιτριγυρίζουν. Για αυτό, η νπ-ΔΗΑΡΙ σας καλεί να τους γυρίσετε την πλάτη. Στις 25 Ιανουαρίου, η νπ-ΔΗΑΡΙ ΔΕΝ ψηφίζει ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-"Μ.ΑΡ.Σ". Δεν ξέρει τι ψηφίζει, πάντως όχι αυτό.

Καλούμε τέλος τους "συντρόφους", αν τους χαρακτηρίζει έστω το στοιχειώδες αριστερό ήθος, κάτι για το οποίο αμφιβάλλουμε,να αλλάξουν το όνομα τους το συντομότερο. Προτείνουμε ενδεικτικά, τα ονόματα "ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-TWIX" ή "ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-BUENO".

Η Κ.Ε. της νπ-ΔΗΑΡΙ





1 σχόλιο:

  1. Αρχικα διαγαλαξιακοι μου συντροφοι θα ηθελα να σας χαιρετησω και να στειλω την γηινη αλληλεγγυη μου στα μελη της συνελευσης αυτης.Ειμαι ο προεδρος της νεολαιας ΖΥΜ.ΑΡ Α.Σ.Ο.Ε.Ε(Ζυμωση αριστερων) η οποια αποτελει την original νεολαια της ΔΗΜ.ΑΡ μεσα στα ελληνικα πανεπιστημια.Εγω και τα μελη της συνελευσης μου θα ημασταν κατι παραπανω απο ευγνωμονες αν μπορουσαμε νε χουμε καποιο e-mail επικοινωνιας ετσι ωστε να επελθει η ελαχιστη διαγαλαξιακη πολιτικη ζυμωση μεταξυ των νεολαιων μας.Εχουμε να σας στειλουμε πλουσιο υλικο οπως κειμενο γνωριμιας, logo της νεολαιας μας κ.λ.π.Ειναι σαφες οτι αντιμετωπιζουμε με διαφορετικη προσεγγιση το κοινο μας πολιτικο χωρο δηλαδη τη ΔΗΜ.ΑΡ καθως εμεις αντιλαμβανομαστε τον αρχηγο μας και προεδρο μας ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ οχι απλα ως μια ανθρωπινη πολιτικη οντοτητα αλλα και ως θεριστη(reaper) που αφαιρει ανθρωπινες ζωες με το δρεπανι του.Εχουμε ορκιστει ως ΖΥΜ.ΑΡ Α.Σ.Ο.Ε.Ε αιωνια υποταγη και πιστη στο θεριστη μας ωστε να εχουμε την ευνοια του αλλα και τη συμπαρασταση του στις επερχομενες πολιτικες διαμαχες που θα συμβουν στο πλανητη γη.Ας μης σας κουρασω περαιτερω συντροφοι και συντροφισσες.Αναμενουνε e mail ετσι ωστε να υπαρξει επικοινωνια...
    with regards,
    President of ΖΥΜ.ΑΡ Α.Σ.Ο.Ε.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Ζουν ανάμεσα μας...