Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Το νομοτελειακό «4» και το μέλλον.

Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Ως ποσαδιστές δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε με την αυθεντική και γνήσια, ποσαδική 4η Διεθνή, μετά τις τόσες και τόσες διεθνείς που διασπάστηκαν και ράγησαν εκατομμύρια καρδιές. Δεν θα περιέλθουμε τώρα σε μια προπαγανδιστική ρητορική τεχνική αναζήτησης της αιτιολόγησης, αντίθετα θα διυλήσουμε το ουσιαστικό μέρος του ζητήματος, το οποίο είναι ο αριθμός «4».

Κοιτώντας στην αρχή της κομμουνιστικής θεωρίας, δε μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε τον Κάρολο Μαρξ ως τον κυριότερο θεμελιωτή της. Το έργο του μεγάλο και θα μείνει αξιομνημόνευτο για όλες τις επόμενες γενιές. Πάντα επίκαιρο, πάντα αληθινό. Όμως ούτε εδώ θα επιχειρήσουμε μια προπαγανδιστική ρητορική τεχνική αναζήτησης της αιτιολόγησης, αντίθετα θα διυλήσουμε ξανα την ουσία του ζητήματος, κι αυτή είναι το επώνυμο «Μαρξ» που αποτελείται από τέσσερα γράμματα.

Φέτος βρισκόμαστε στο έτος 2010 και λίγοι μήνες μας χωρίζουν από το 2011. Η κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο, ο λαός οδηγείται στην εξαθλίωση και η διαγαλαξιακή ιμπεριαλιστική υπεραστική ελίτ έχει ξεκινήσει πόλεμο κατά των ζωών μας. Η θηλειά της εργατικής εκμετάλλευσης γίνεται κάθε μέρα που περνά πιο σφιχτή στο λαιμό κάθε εργάτη. Δεν είναι άδικο, λοιπόν, να πιστεύουμε πως σύντομα θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη. Δεν θα αναλωθούμε πάλι σε μια προπαγανδιστική ρητορική τεχνική αναζήτησης της αιτιολόγησης, αντίθετα θα επαναδιυλήσουμε το ουσιαστικό μέρος του ζητήματος, το οποίο είναι πως το «σύντομα» μεταφράζεται στο έτος 2011. Και εφαρμόζοντας απλή αριθμολογία, 2+0+1+1=4.

Ακόμα, ας αναλύσουμε το πιο βασικό όλων, την λέξη «κομμουνισμός». Παρατηρούμε ότι αποτελείται από 12 γράμματα συνολικά, οπότε, αν λάβουμε υπ' όψιν τις τρεις προηγούμενες διεθνείς του, έχουμε 12/3=4. Μετά τις διαιρέσεις του παρελθόντος έχουμε τέσσερα εις το πηλίκον. Ενωτικό «4» (βλ. και 4η Διεθνή). Δε χρειάζεται να επαναλάβουμε πάλι αυτό για την προπαγανδιστική ρητορική, η ουσία είναι η ίδια.

Διαπιστώνουμε πως το «4» εμφανίζεται παντού. Μην πιστεύοντας σε υλιστικές συγκυρίες αλλά σε ιδεαλιστικούς πλανητικούς σχεδιασμούς και τετελεσμένα γεγονότα, δε μπορούμε να αγνοήσουμε την σημασία του αριθμού αυτού στην ωροσκοπική επιστήμη. «Οι άνθρωποι του 4 δεν πρέπει να υποτιμάνε τις δυνατότητές τους για να μην παραμείνουν φτωχοί και ταπεινοί και να μην δέχονται παθητικά την ρουτίνα». Ούτε το πεπρωμένο του, που είναι ξεκάθαρο: η ανατροπή, το τέλος της φτώχειας και το σπάσιμο των καπιταλιστικών στεγανών, προς έναν σοσιαλιστικό πλανήτη και έναν κομμουνιστικό γαλαξία. Μέχρι το τέλος του 2010 θα ζυμώνεται η οργή και θα συγκεντρώνεται η κοσμική κόκκινη ακτινοβολία, για να έρθει την πρώτη μέρα του 2011 η κομμουνιστική λύτρωση εξ ουρανού και εκ Γης ταυτόχρονα!

Πολλοί λένε για το 2012, για την συντέλεια του κόσμου, για την αλλαγή των πόλων και λοιπές ανυπόστατες εικασίες. Εμείς αποδεικνύουμε ότι όλοι αυτοί είναι αντιδραστικοί και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν εμάς, τους προλετάριους της Γης, από την πραγματική χρονική στιγμή, όπου θα πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Τότε που θα εξαϋλώσουμε τους καπιταλιστές με τα laser που μας πούλησαν!

ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ=ΜΑΡΞ=ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=4=2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ζουν ανάμεσα μας...