Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τι είναι και τι θέλει η νπ-ΔΗΑΡΙ.

Σύντροφοι, ζούμε ομολογουμένως σε χαλεπούς καιρούς. Οι κάτοικοι του πλανήτη Γη ποτίζονται καθημερινά με το πικρό "φάρμακο" του νεοφιλελευθερισμού ως δήθεν "θεραπεία" στην κρίση που διέρχεται το σύστημα, μα αποτέλεσμα δε βλέπουν. Στη χώρα μας, την Ελλάδα, βλέπουμε την αδυσώπητη καταστροφή του κοινωνικού κράτους από το κακό ΔΝΤ, που έχει κολλήσει τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ στον τοίχο και τους αναγκάζει να εφαρμόζουν όλο και πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα,μέρα με τη μέρα. Πως απαντάνε σε αυτό οι μυωπικοί αριστεριστές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ; Οι μεν περιχαρακωμένοι και δογματικοί όσο ποτέ, οι δε πλήρως υποταγμένοι σε γραφικά γκρουπούσκουλα, που όταν δεν προσεύχονται στον Στάλιν και δεν πίνουν μπουκάλια με αίμα, μιλάνε για τρόικες, κατοχές και ,το χειρότερο, για έξοδο από την Ευρωζώνη! Ο κόσμος παρ'όλα αυτά δε τρώει κουτόχορτο! Γνωρίζει οτι αυτή τη στιγμή χρειάζεται την ΕΕ περισσότερο από ποτέ! Ποιά πολιτική δύναμη όμως μπορεί να του προσφέρει αυτό που ψάχνει; Ποιά αριστερά με λίγα λόγια χρειάζεται αυτός ο τόπος;

Ο μεγάλος μας ηγέτης, Φώτης Κουβέλης,δίνει την απάντηση. «Θα εργαστούμε όλοι μαζί για μια ανθρώπινη και ανθρωποκεντρική κοινωνική αριστερά, μακριά από σκοτεινούς κομματικούς μηχανισμούς και αντιδημοκρατικά στεγανά, απομεινάρια ενός εφιαλτικού και οριστικά ξεπερασμένου παρελθόντος. Μια αριστερά με βασικούς πυλώνες της τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, τον αριστερό ευρωπαϊσμό, την μεταρρυθμιστική στρατηγική και την οικολογική εγρήγορση.»

Είναι δυνατόν να μη γοητεύει τη νεολαία αυτή η ιδέα? Όχι δεν είναι. Και για αυτό πλήθος νέων στηρίζει με όλη του τη δύναμη την Δημοκρατική Αριστερά. Το ριζοσπαστικότερο κομμάτι της νεολαίας αυτής αποτελούμε εμείς, η νπ-ΔΗΑΡΙ (νεολαία ποσαδιστών Δημοκρατικής Αριστεράς). Το νπ-ΔΗΑΡΙ εξοπλισμένη με το κοφτερό ιδεολογικό όπλο που μας παρέδωσε ο Juan Posadas, προωθεί την ιδέα της διαγαλαξιακής πάλης μέσα από το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής αριστεράς, την Δημοκρατική Αριστερά.

Η αστική προπαγάνδα έχει τυφλώσει τόσο το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές αριστερίστικες δυνάμεις που δεν μπορούν να δεχτούν την ύπαρξη των συντρόφων εξωγήινων. Την αμφισβητούν ως μεταφυσική (άκουσον άκουσον) και μας κατηγορούν για αισχρό ιδεαλισμό! Δε περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τους αιμοδιψείς αυτούς δολοφόνους! Η επίθεση τους δε θα μας λυγίσει και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν ριζοσπαστικό κεϋνσιανό συμβιβασμό, για μια ευρωκεντρική ισχυρή οικονομία και για την παλινόρθωση του κοινωνικού κράτους μέσω προοδευτικών μεταρρυθμίσεων. Όλα αυτά αποτελούν προπομπό της σοσιαλιστικής κοινωνίας που οραματιζόμαστε και θα φέρουν σύντομα οι σύντροφοι εξωγήινοι, αφού εμείς δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες.

                           O Φώτης Κουβέλης με συντρόφους από το διάστημα.

Ο Φώτης Κουβέλης διακατέχεται από απαράμιλλη διορατικότητα και είναι ο μόνος που βλέπει πίσω από τα αστικά ψέμματα. Ήδη στο κόμμα μας βρίσκονται μεγάλα διαγαλαξιακά στελέχη που δίνουν νέα φόντα στους κοινωνικούς αγώνες, όπως ο Γρηγόρης Ψ-αριανός (σύμπτωση;) και ο Ν.Τσούκαλης (γνωστός και ως Τσουκάλιεν). Η λαμπρή προοπτική της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι αδιαμφισβήτητη! Το μέλλον είναι κάπου εκεί έξω!

νπ-ΔΗΑΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ζουν ανάμεσα μας...