Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Eξωγήινοι και αυτοδιοίκηση.

Η τελευταία εκλογική αναμέτρηση πριν την πολυαναμενόμενη έλευση του 2011 (δείτε παλιότερο σχετικό άρθρο),οι αυτοδιοικητικές, έχει μέγιστη σημασία για την νπ-ΔΗΑΡΙ, όχι φυσικά επειδή είναι η πρώτη φορά εφαρμογής του σχεδίου Καλλικράτης (άλλωστε θα είναι και η τελευταία), αλλά επειδή αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για απαλλοτρίωση στρατηγικών περιφερειών ως προετοιμασία για τον ερχομό της αναπόφευκτης σοσιαλιστικής επανάστασης.  Οι πρώην σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ διατυμπανίζουν τις γελοίες απόψεις τους για μετατροπή των αυτοδιοικητικών σε δημοψήφισμα ενάντια στην "τρόικα". Ο "επαναστατικός" τους βερμπαλισμός τελικά δεν έχει όρια, δεδομένου οτι οδηγεί το λαό σε λογικές αμφισβήτησης της αναγκαιότητας ΕΕ/ΕΚΤ, καθώς και σε ενασχόληση με ασήμαντα επίγεια ζητήματα, όπως το ΔΝΤ.

Εμείς δεν έχουμε τέτοιες αυταπάτες. Αν οι αυτοδιοικητικές πρέπει να αποκτήσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος, τότε ας είναι δημοψήφισμα για την έλευση των εξωγήινων! Κάθε ψήφος στη ΔΗΑΡΙ να αποτελέσει ψήφο στο ταξικό μας συμφέρον!  Αναζητούμε για αυτό το σκοπό συμμάχους που μοιράζονται το όραμα μας για μια δημοκρατική αριστερή αυτοδιοίκηση. Συμμάχους από το σοσιαλιστικό χώρο (βλέπε συντρόφους του ΠΑΣΟΚ), τον οικολογικό ( βλέπε Οικολόγους Πράσινους), τον αντιπλανητιστικό (μέλη Α.Δ), τον ποσαδικό (ο σύντροφος από το ΕΚΚ(τ) ) κ.ο.κ.
Μια συμμαχία με βάση την αναγνώριση της ανάγκης για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, που σκοπό θα έχουν να στρώσουν το έδαφος για τον ερχομό των συντρόφων το ένδοξο '11.Κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον τελικό στόχο!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ, ΑΠΟ TΗ ΓΗ ΩΣ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΔΗΑΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ζουν ανάμεσα μας...